Tap din egen øl til festen

Hvis der er noget, der kan samle danskerne, så er det øl. Humledrikken er blevet nydt i årtusinder og går tilsyneladende aldrig nogensinde af mode. Øl virker som en dansk opfindelse, i hvert fald hvis man spørger danskerne, som har en rig tradition for netop denne drik. Men faktisk går øllet forud for al dansk historie, og menes at være blevet drukket før, der overhovedet var noget der hed Danmark.

Udgravninger fra det gamle Mesopotamien har vist, at øl formodentligt blev brygget allerede da de første mennesker begyndte at dyrke jorden for over 10.000 år siden. Det er altså en del år før vores verdenskendte brygger Carl Jacobsen bryggede sin første øl i København i 1800-tallet. Men vi har som folkefærd helt sikkert indhentet meget af det tabte henover de sidste 200 år… I dag drikkes øl af alle mennesker på kryds af klasseskel og aldre, og lige nu er det faktisk muligt at bringe øltapningen helt ind i stuen eller hjem på værelset. Læs videre og se hvordan.

Få dit helt eget fadølsanlæg

Øl er altid noget vi har forbundet med at skulle drikke ude i byen, eller noget vi som minimum skulle hente ude i byen for at kunne drikke det hjemme. Mange unge mennesker har igennem tiden utvivlsomt stået i baren og bestilt en fadøl og tænkt, hvor genialt det kunne være, hvis man selv ejede et anlæg.

Drømmen er nu forlængst blevet til virkelighed. På fadølsanlæg-køb.dk kan du realisere den gamle drøm om at tappe din egen øl hjemme i stuen. Her er det muligt at bladre igennem et væld af forskellige fadølsanlæg i forskellige prisklasser og designs. Du kan få alt fra et bayersk-lignende træfabrikeret fadølsanlæg til stålindrammede anlæg, som man ser dem på barerne ude i byen. Der er noget for enhver smag, og hvis du allerede selv har gået med tanken om at erhverve dig et anker eller et anlæg, så finder du uden tvivl din foretrukne maskine her.

Til hverdag og fest

En ting er altid at have drømt om at eje et fadølsanlæg, noget andet er opdage, hvor praktisk det er til festlige begivenheder. Vi har alle holdt en større eller mindre fest på et tidspunkt i livet, og vi ved, at livet som vært kan være ganske stressende i dagene op til festen og på selve festdagen. Holder man større fester er der en enorm mængde planlægning, men udover det er der også en hel del logistik som skal gå op i en højere enhed.

Det kan være sin sag blot at få bragt alkoholen hjem til festen. Hvis man på forhånd ved, at der er mange øldrikkere inviteret, så kan det blive både tungt og presset at skulle bringe adskillige kasser eller rammer hjem til festen. Et fadølsanlæg kan lette den opgave kolossalt. Det eneste du behøver er at købe anlægget og erhverve dig et par fustager, så er du fri for at skulle køre byen rundt for at bringe adskillige flasker og dåseøl hjem.

Nemt at håndtere

Udover den nemme logistik med transport af øl i forbindelse med et fadølsanlæg, så lettes meget af arbejdet også under selve festen. Om det er en konfirmation, rund fødselsdag, firmafest, studentergilde eller bare dig og vennerne, så samler fadølsanlægget alt i ét. Der er ingen halvtomme flasker, som flyder overalt, og der skal ikke tænkes på opbevaring af kolde øl nogensteder. Fadølsanlægget er nemt at montere og håndtere – det eneste du reelt behøver er glas eller plasticglas.

Brug af fadølsanlæg er også besparende og kan modvirke spild. Man tapper det man kan drikke, i stedet for at skulle åbne en hel øl, hvis man alligevel kun kan drikke en halv.

Drik ‘sundere’ humlet øl til festen

Øl er sundt. I hvert fald hvis man skal tro ny forskning. Men alt er naturligvis bedst med måde, så forskningen på området skal selvfølgelig ses igennem det filter. Nye undersøgelser viser, at dine knogler kan have godt af en øl i ny og næ. Øl indeholder som nævnt humle, og især de mere humlede øl indeholder åbenbart en hel del silicium, som er med til at danne knogler i kroppen. Det er naturligvis ikke en opfordring til at drikke sig fra sans og samling, men det er alligevel et sjovt notabene at have med sig, når man skal vælge sine øltyper til festens fadølsanlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.