Hvilken sous vide skal du vælge?

I Danmark er sous vide stadigvæk et ret ny begreb, og de fleste af dem som har stiftet bekendtskab med maskinen har blot set den være med i diverse madlavningsprogrammer. Dette er dog en skam, da en sous vide er et rigtigt godt redskab til at tilberede lækkert mørt kød og friske grøntsager. Sous vide maskinen fungerer således at man vakuumpakker sin råvare, og nedsænker det i vandet, og lader det tilberede i længere tid, hvilket giver et fantastisk resultat. I denne artikel bliver der gennemgået de vigtigste en god sous vide maskine skal have, og så kommer der et bud på en af de bedste sous maskiner på markedet lige nu.

 

Temperaturen skal være stabil under hele processen

For at opnå det bedst mulige resultat, så er det vigtigt, at sous viden arbejder med en stabil temperatur igennem hele processen. På den måde sikres det at ens råvare ikke bliver tilberedt for meget eller for lidt. Man bør derfor kigge efter den sous vide som afviger mindst muligt.

 

Brugervenligheden skal være i top

Selvom sous vide lyder enormt fint, og processen lyder ret kompliceret, så er dette langt fra tilfældet. Hvis man køber en brugervenlig version, så er der ikke tale om raketvidenskab. De fleste modeller kommer med et display som overskueligt viser apparatets forskellige indstillinger.

 

Skal være god til alle madvarer

På flere af sous vide maskinerne er der stor forskel på hvilke råvarer, de tilbereder bedst. Her kan man med fordel lede efter en sous vide maskine som kan tilberede både kød og grøntsager lige godt. Med sådan en sous vide maskine vil man kunne opnå gode resultater, uanset hvilke råvarer man benytter.

 

Det kan være en fordel med en energivenlig model

Ligesom alle andre elektroniske apparater, så bruger sous vide maskinen en mængde strøm at benytte. Der findes dog flere modeller som er energivenlige. Dette vil sige, at de ikke bruger den samme mængde strøm som de andre. Man skal desuden ikke betale så meget ekstra for en energivenlig model.

 

Anbefalet: Melissa 16310170

Melissa 16310170 modellen er en rigtig god sous vide som inkluderer alle de nødvendige funktioner som hjælper en med at få det bedste resultat. Den har en kapacitet på seks liter, så man kan forberede de fleste former for råvarer. Desuden medfølger der en praktisk bøfholder, hvor kødet kan ligge imens det tilberedes. Temperaturen i modellen er helt stabil, så resultatet altid er lige så godt, som man ønsker det. Hvis man skulle være interesseret, kan man finde denne sous vide her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.