• Tag kødet ud af køleskabet 30 minutter før. På denne måde er du sikker på, at kødet bliver stegt og ikke kogt.
• Ved brug af kød med en fedtprocent på 8, kan du undlade fedtstof.
• Form kødet til bøffer og lad dem hvile på bordet i 30 minutter.
• Når bøfferne skal steges, tænder du panden på høj varme og lægger bøfferne på, når panden har varmet i et stykke tid.
• Når de er på panden, skal du skrue ned til middelhøj varme og tilberede dem i 3 minutter.
• Derefter vender du bøfferne og giver dem 3 minutter på hver side.
• Når de har fået 3 minutter på begge sider, tager du dem af panden og krydrer dem med salt og peber.
• For at få det bedste resultat, skal du lade bøfferne stå og hvile i 2-3 minutter. Det er vigtigt, at du ikke dækker dem til. Derefter kan du servere bøfferne.
Tip: Kødet er krogmodnet og der er der mindre væske i dem, end der er i vådmodnet. Du får det bedste resultat ved at give dem ét minut mindre på hver side end normalt.