Lun mælken i en tykbundet gryde forsigtig indtil det er fingervarmt.
Opløs gær, salt og sukker i den lune mælk.
Rør 300 gram mel ud i mælken og rør indtil der ikke er flere klumper (brug gerne en røremaskine).
Rør æggene i et ad gangen.
Tilsæt yderlige 300 gram mel og rør det godt sammen.
Skær den stuetemperarede smør i mindre stykker.
Rør smøren i lidt ad gangen. Smøren skal røres helt ud i dejen, så der ikke lægger smørklatter i dejen.
Tilsæt det sidste mel (det er ikke sikkert at du skal bruge det hele) imens der æltes indtil dejen lige akkurat slipper siderne af røreskålen.
Dejen skal stadig være let klistret. Dejen skal æltes i 8-10 minutter.
Sæt dejen til hævning et lunt sted i 1,5 time - gerne under en badehætte.
Vend dejen ud på en meldrysset bordplade og del den i 10 stykker. Form 10 boller som trykkes let flade og placeres på 2 bageplader.
Lad bollerne efterhæve i 1 time.
Pensl bollerne med rigeligt sammenpisket æggeblommer og drys med sesamfrø.
Lad dem køle lidt af på en rist inden de serveres.