Er store bøffer kun til mænd?

Der er mange der har den holdning, at store og lækre bøffer kun er en mandeting. Det er dog ikke en holdning vi støtter op omkring, da vi mener, at alle skal have muligheden for at nyde et stort og lækkert stykke kød. I dette indlæg får du inspiration til, hvorfor store bøffer ikke kun er til mænd.

Et lækkert stykke kød bør alle kunne nyde

Vi mener, at alle bør kunne nyde et lækkert stykke kød, hvis de altså kan lide den slags kød, som der skal serveres. Der er nemlig ikke mange ting, som slår et godt stykke kød, som har fået den helt rette stegeskorpe, den helt rigtige temperatur og er blevet krydret til perfektion.

Den himmelske smag man får på tungen, når kødet smelter og de fantastiske smage breder sig i munden, skal alle kunne nyde. Det vigtigste er blot, at man ikke ødelægger kødet med alverdens mærkeligt tilbehør, eller overdynger stykket med sovs eller lignende. Er dette tilfældet, så bør man ikke være berettiget til så lækkert et måltid.

Bestil en større bøf til konen

Der er måder vi kan hjælpe kvinderne på vej til, at de også synes, at det er okay med en stor lækker bøf. Det kan eksempelvis være ved at invitere dem på en lækker restaurant, hvor de serverer verdensklasse udskæringer tilberedt til perfektion. Når man er på restauranten, så prøv at bestille en større bøf til konen end til dig selv – Kan hun ikke spise op, så får du jo nok resten alligevel!

Ved at gøre dette, så kan du signalere, at hun bare skal give den gas, når det gælder retter, som nogle vil mine er målrettet til mænd. Det kan hjælpe hende med at løsne op om emnet, og specielt hvis I er meget nyforelskede, og næsten lige har mødt hinanden.

Lær at lave bøffer sammen

En god måde at komme tættere på sin kæreste eller kone, det kan være ved at gå i køkkenet sammen. Her kan I evt. arbejde på, hvordan I laver bøffer til perfektion sammen. Ved at gøre dette, så kan i lære at samarbejde, men også finde ud af hvordan I ønsker en bøf stegt, og sidst men ikke mindst nyde et godt og forhåbentligt romantisk måltid.

Der er noget helt specielt ved hjemmelavet mad, og det gælder også, når det kommer til en ret med bøffer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.