Vælg den bedste vin til dit kød

Det er blevet lørdag aften, og der skal god mad på bordet. Kødet og sovsen spiller, og der er lagt an til en aften med god stemning og lækker mad. Nu handler det bare om at finde den helt perfekte drue, som passer til den langtidsstegte mørbrad, som du har brugt timevis på at forkæle. Det er ikke en let sag at gøre sig klog på en verden af god vin. Hvilken slags vin passer til det røde kød? Hvilken slags passer til kylling? Bør den være tør eller mere frugtig, og hvilken årgang er bedst at vælge? 

Der er mange overvejelser man skal gøre sig, og der finder mange varianter af lækre vine på markedet. På Gallovini.dk finder du et bredt udvalg af kvalitetsvine, som alle kommer med en hjælpsom vejledning i type af drue, smag, oprindelse samt anmeldelser fra vineksperter, således du kan finde den helt rigtige vin til dig!

Vin og mad går hånd i hånd

Når det kommer til at finde den rigtige slags vin til dit kød, er der ofte nogle tommelfingerregler, som man kan vælge at følge. Rød er bedst til mørkt kød, hvid er bedst til lyst, og mousserende er bedst til forret eller desserten. Men det hele bunder i og for sig i, at du finder en flaske, som er bedst tilpasset din personlige smag.

Er du mest til den søde drue? Kan du godt lide vinen er bitter eller mere skarp i smagen? Ønsker du en frugtig smag eller måske nærmere en eftersmag af nødder? Lige meget, hvad du søger, så finder du det hele på Gallovini. Den hjælpsomme vejledning samt anbefalinger til parring af madretter giver dig en grundig og fyldestgørende guide i, hvordan du kan vælge den bedste flaske vin.

Bliv vinekspert på rekordtid

Glem alt om stressende indkøbsture, hvor man må nærlæse bag på flasken og gætte sig til, hvad en Tempranillo drue er nede i Netto. Med et stort vinudvalg online kan du roligt læne dig tilbage og bruge tiden på at browse sidens mange muligheder på en let og overskuelig måde. På siden finder du også de bedste tilbud samt mængderabatter, hvis du vælger at købe flere flasker.

Du har også mulighed for at berige dig selv med ekspertviden omkring vine, druetyper og deres oprindelse, så du sammen med din udvalgte flaske, kan dele ud af lidt viden. Læs mere her, og find den bedste flaske vin til dig og din middag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.