Sikkerhed i hverdagen – Vælg den rigtige a-kasse

Ingen kan spå om fremtiden. Fra den ene dag til den anden kan hverdagen vendes på hovedet, og netop derfor er det fordelagtigt at have styr på detaljerne. Er du sikret? En god a-kasse varetager dine behov og hjælper dig gennem den periode, du er ledig. På https://a-kasse-guiden.dk/ kan du finde svar på nogle af de mange spørgsmål, der dukker op, når du skal sikre dig mod ledighed.

Få dagpenge fra den første dag

Du skal være medlem af en a-kasse for at modtage dagpenge, men du skal også huske at melde dig ind i foreningen i god tid. Vil du modtage den vigtige ydelse, du har ret til, kræver det nemlig, at du minimum 1 år før første ledighedsdag blev medlem af en a-kasse.

Til gengæld følger din anciennitet med, hvis du vælger at skifte a-kasse – også i løbet af det første år.

Find en fagrelevant a-kasse

Er du kok, tømrer, akademiker eller noget helt fjerde? Det er en fordel at vælge en a-kasse, som er engageret specifikt i dit fagområde. På den måde kan du være sikker på, at foreningen varetager netop dine interesserer og dermed kan klæde dig godt på til at vende retur til arbejdsmarkedet.

En faglig a-kasse kender dit fag, og har specialiseret sig i at løse de udfordringer, der relaterer sig til det jobmarked, du skal tilbage på. Du står derfor stærkt, når du vælger a-kasse med udgangspunkt i din baggrund.

Kompetent sparring

Din a-kasse udbetaler ikke kun dine dagpenge. De taler også din sag og hjælper dig med at finde et nyt og spændende job. Gennem hele din ledighedsperiode er du garanteret personlig rådgivning og kvalificeret sparring, ligesom du også kan få hjælp til at skrive den gode ansøgning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.