Træningsmåtter til din workout

Det rigtige udstyr er afgørende for, at du får den bedste træning. Laver du mange øvelser på gulvet, er det uundværligt med træningsmåtter, som aflaster og skåner din krop.

Undgå at ligge på det hårde gulv

Fuldt fokus og korrekt udførsel af øvelserne opnår du kun, hvis du ligger godt under træningen. Når du laver gulvøvelser, er det afgørende, at du bruger en træningsmåtte, så du slipper for at ligge direkte på det hårde, kolde gulv.

Måtten aflaster din krop og skåner din ryg, så du kan performe maksimalt, hver gang du tager til fitness.

Træningsmåtter til dit behov

Du kan bruge træningsmåtter til flere typer af træning. Dyrker du meget yoga eller træner du din core med pilates og andre gulvøvelser? Du opnår den bedste og mest ideelle træningsflow, som giver dig det største udbytte, når du ligger godt undervejs. Komfort er afgørende for, at din træningstime ikke afbrydes eller at du udsætter kroppen for forkert belastning, der kan medføre skader og andre gener.

Bløde eller hårde måtter

Der findes et stort udvalg af træningsmåtter fra de bløde yogamåtter til de hårde underlag. Det er meget forskelligt, hvilken type den enkelte sportsudøver vælger, da det afhænger af træningsrutinen.

Når du skal vælge den rigtige træningsmåtte, er det vigtigt, du er opmærksom på, at du ligger stabilt. Det er også en god idé, at måtten er skridsikker og ligger fast på underlaget, så du trygt kan udføre selv avancerede øvelser.

Du skal huske, at jo tykkere underlaget er, jo blødere er det også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.