Amerikanske udskæringer af oksekød

Miniguide til okseudskæringer

Amerikanske udskæringer af oksekød
Amerikanske udskæringer af oksekød

Nogen gange kan det godt være lidt svært at få overblikket over de forkellige udskæringer og det flyver rundt med betegnelser på større og mindre stykker kød.

Per fra gastrofun.dk har skrevet en fin lille artikel omkring de mest populære udskæringer af oksekød i Danmark. Artiklen giver også tips til hvor længe og ved hvilken temperatur de forskellige udskæringer skal tilberedes hvis du benytter sous vide princippet.

Artiklen giver et fint overblik hvis man er begynder eller bare vil vide mere om de forskellige okseudskæringer.

Læs artiklen om okse udskæringer hos GastroFun.dk.

Desuden har de en masse forskellige opskrifter, bl.a. disse:

Husk at der skal bruges en god kniv når der skæres ud. Der findes mange steder på nettet, men her er der en god guide omkring det.

Indlæg oprettet 9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen
Videre til værktøjslinje