Endnu et forsøg: Engelsk bacon og Spansk Lomo


– Sponsoreret indhold


 

Da jeg havde købt en stor svinekam til juleaften, gik det op for mig at jeg allerede havde én hængende i modningsskabet og det store spørgsmål var så: hvad skal der nu ske med den?

Det har jeg løst ved at lave endnu et forsøg, der denne gang er af dobbelt karaktér.

Kammen var på lidt over 2 kg, så jeg har skåret sværene af og delt den i to. Planen er at den ene skal saltes, ryges og tørres til en engelsk bacon og den anden skal krydres og tørres til en Spansk Lomo som jeg har prøvet før.

Det tager lidt tid at gøre det hele klar, krydre og vakuumpakke, så jeg har heldigvis en skærm i køkkenet. Med et godt gammeldags HDMI-kabel og min tablet, var der noget hyggeligt underholdning i køkkenet. Så er det også lettere at holde børnene væk fra knive og kød.

Følg med de næste uger for at se hvordan det går med begge forsøg.

Indlæg oprettet 9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen
Videre til værktøjslinje