Vi fortsætter med endnu et forsøg på at lave verdens bedste flæskesvær. Denne gang langtidssteges de i ovnen ved lavere varme.
De bliver selvfølgelig meget hvis du vælger at krogmodne dem inden du tilbereder dem.
Flæskesvær
Ingredienser
- 1 stk. Flæskeslag
- Salt
Sådan gør du
-
Skær strimler i den ønskede længde og brede.
Kog flæskestrimlerne i vand sammen med salt i 20 minutter.
Sigt vandet fra og lad flæskestrimlerne køle og tørre på et viskestykke i ca. 30 minutter.
Fordel flæskestrimlerne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 120-150 grader i almindelig ovn i 2 timer og skru herefter op på 200 grader varmluft i 10-20 minutter. Til sidst skal der holdes godt øje med sværene, da det lige pludselig går stærkt.
Læg flæskesværene på køkkenrulle, så det suger det overskydende fedt fra sværene.
Nu er der lækre hjemmelavet flæskesvær.