Flæskesvær

Vi fortsætter med endnu et forsøg på at lave verdens bedste flæskesvær. Denne gang langtidssteges de i ovnen ved lavere varme.

De bliver selvfølgelig meget hvis du vælger at krogmodne dem inden du tilbereder dem.

Flæskesvær

Ret Snack
Køkken Dansk
Keyword Svinekød
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 3 timer
Antal 1 portion

Ingredienser

  • 1 stk. Flæskeslag
  • Salt

Sådan gør du

  1. Skær strimler i den ønskede længde og brede.

    Kog flæskestrimlerne i vand sammen med salt i 20 minutter.

    Sigt vandet fra og lad flæskestrimlerne køle og tørre på et viskestykke i ca. 30 minutter.

    Fordel flæskestrimlerne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 120-150 grader i almindelig ovn i 2 timer og skru herefter op på 200 grader varmluft i 10-20 minutter. Til sidst skal der holdes godt øje med sværene, da det lige pludselig går stærkt.

    Læg flæskesværene på køkkenrulle, så det suger det overskydende fedt fra sværene.

    Nu er der lækre hjemmelavet flæskesvær.

Opskriftsnoter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.