Oksemørbrad i ovn

Lækker og nem opskrift på et dejligt stykke oksemørbrad.

Kødet er mørt og lækkert, så det skal behandles forsigt og det må aldrig overtilberedes.

Opskriften stammer herfra: oksemørbrad i ovn

Ovnstegt oksemørbrad

Ret Hovedret
Keyword Oksemørbrad
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1200 gram Oksemørbrad
  • Salt og peber
  • Smør til stegningen

Sådan gør du

  1. Tag kødet ud af køleskabet minimum 30 minutter før det skal tilberedes. Så får kødet en lavere temperatur, hvilket er med til at sørge for at det steges i stedet for at blive "kogt" på panden.

    Krydr kødet med rigeligt salt og peber.

    Brun kødet på grill-pande eller stegegryde.

    Sæt mørbraden i 200 grader varm ovn i cirka 20 minutter.

    Tag mørbraden ud og lad den hvile  i 10-15 minutter.

    Skær ud og server!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.